OVER ONS

Onze visie, uw succes

OVER ONS

Onze visie, uw succes

poinetje1

WIE WIJ ZIJN

Het team van Erions Administratie- en Belastingadviseurs bestaat uit 12 medewerkers en behartigt sinds 1989 de belangen van ruim 400 MKB cliënten. Tevens verzorgen wij de belastingaangiften met alle bijkomende werkzaamheden voor een groep particuliere cliënten.

Sinds de start van ons bedrijf zijn wij aangesloten bij de NOAB. Dit is de brancheorganisatie voor administratiekantoren en belastingadviseurs die zich richten op het MKB. Het NOAB-kwaliteitskeurmerk geldt al jaren als de norm in de branche. Dit lidmaatschap wordt pas toegekend als een administratie- of belastingadvieskantoor zich richt op kwaliteitsverbeteringen, kwaliteitsbehoud en aan een pakket van eisen voldoet. Een kantoor met een NOAB-logo garandeert dus kwaliteit, vakmanschap en actuele kennis van zaken. Onze medewerkers gaan jaarlijks naar diverse cursussen om hun vakkennis op peil te houden en zich verder te ontwikkelen.

Voor onze werkzaamheden maken wij gebruik van Exact Online zodat digitale verwerking van de gegevens mogelijk is. Hierdoor ontstaat een grote mate van efficiency en blijft er meer tijd over om u te begeleiden als ondernemer. U als ondernemer heeft ook toegang tot uw gegevens en kunt zo steeds real-time up to date blijven en direct met ons communiceren. Om mee te kunnen denken met de pilotversies en steeds gebruik te kunnen maken van de nieuwste software, denken wij mee met het innovatiepanel van Exact. Hierdoor zijn wij als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van de Exact Online pakketten en daar doet u uw voordeel mee.

Wij streven naar een professionele, flexibele en persoonlijke benadering waarbij het belang van de klant voorop staat.

 

erions logosmall

WAAR WE VOOR STAAN

ONS TEAM, UW HELPENDE HAND

Phons Rovekamp

Vennoot

Suzanne Tetteroo

Vennoot

Leon van Drongelen

Vennoot

Stephanie Kalmijn- Hertog

Relatiemanager

Ilonka Verbeek

Relatiemanager

Bianca Hemerik- Lagrand

Relatiemanager

 

Ieke Deurloo

Fiscalist

Layla Reis-Snijders

Salarisadministratie

Gabriella Vennik

Assistent Salarisadministratie & Boekhouding

Annelies Wessels- van Es

Boekhoudingen
[fusi

OVER ONS

Onze visie, uw succes

on_text]

 

WAAR U ONS VINDT

KOM LANGS

Wij zijn gevestigd in het sfeervolle Hof van Hoornwijck aan de Laan van Zuid Hoorn in de hoek op nummer 35. Makkelijk bereikbaar op het snijpunt van de A4, de A12 en de A13.

Contact

ONZE PUBLICATIES

ONZE PARTNERS