Werken bij Erions

Zoek je een uitdagende baan?

Begeleid ondernemers in hun groei

Bij Erions doen we meer dan administraties voeren en belastingadvies. Wij begeleiden ondernemers op weg naar groei. Zowel op financieel gebied als in de algehele bedrijfsvoering. Om dit te kunnen doen zijn we altijd op zoek naar mensen met affiniteit voor ondernemen die kunnen adviseren en ondersteunen. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Neem dan vooral contact op voor een kennismaking!

Iedere dag anders

Werken bij Erions

Een agenda gevuld met gevarieerde werkzaamheden, persoonlijk contact en flexibele inzet voor diverse klanten. Zo ziet werken bij Erions eruit. Met een enthousiast team begeleiden en ondersteunen wij dagelijks ondernemers. We luisteren naar de uitdagingen die zij tegenkomen, denken proactief mee in oplossingen en houden veranderingen in de branche in de gaten om op in te kunnen spelen.

De persoonlijke benadering die wij voor onze klanten hanteren vind je ook terug binnen ons team. We zijn betrokken, flexibel en constant in ontwikkeling. Zo kun je bij Erions, naast je dagelijkse werkzaamheden, opleidingen volgen voor een bredere inzetbaarheid. Ook heb je de mogelijkheid door te stromen naar andere functies binnen het bedrijf. Heb jij affiniteit met ICT en het ondernemerschap? Kun je goed luisteren naar wat de klant nodig heeft en vind je het leuk om proactief mee te denken? Sluit je dan aan bij ons team. 

 

Hoe werkt het?

Sollicitatieprocedure

Telefonische intake

Denk jij te passen bij Erions en het team? Bel ons dan op voor een kennismaking! We spreken elkaar eerst telefonisch en inventariseren welke functie het beste bij je past. 

1e gesprek

In het eerste gesprek verwelkomen we je op ons kantoor. We horen graag meer over jouw motivatie en persoonlijke kwaliteiten. Zo inventariseren we in hoeverre je past binnen ons team. 

2e gesprek

De meest passende kandidaten worden uitgenodigd voor een tweede gesprek. We bespreken de functie inhoudelijk en kijken aan de hand van praktijkopdrachten in hoeverre deze aansluit bij jouw ambitie.

Aangenomen

Onze nieuwe collega! Welkom! We leiden je rond op kantoor en stellen je voor aan het team. We kijken ernaar uit je in te werken en gelijk met jou van start te gaan. 

Layla Reis
Begonnen bij Erions met beperkte kennis en ervaring van loonheffingen. Door de vrijheid in keuzes van opleidingen en opdoen van ervaring ben ik nu officieel een Salaris en HR Professional!

Layla Reis

Samen groeien we verder

Over Erions

Samen met jou begeleiden we ondernemers om hun bedrijf verder te ontwikkelen. We verzorgen de financiële zaken en bieden ondersteuning bij diverse vraagstukken. Dat kan op het gebied van financiën zijn, maar ook meer procesmatig in de bedrijfsvoering. We denken mee, zijn betrokken bij onze klanten en creëren zo een netwerk voor groei. 

Samen groeien

Met de dienstverlening die wij bieden staan we naast de ondernemer. We houden de financiële administratie op orde en stellen actieplannen op voor een gezond en groeiend bedrijf.

Vooruitkijken

Ambitieuze plannen maken voor de toekomst helpt het bedrijf vooruit. Gebruikmakend van onze ‘Groei met ons’ methode blijven we vooruitkijken om doelen te stellen, analyseren, bijsturen én behalen.

Persoonlijke aandacht

Gericht klantcontact en persoonlijke aandacht zorgen voor de betrokkenheid die wij graag zien. We kennen onze klanten, luisteren goed naar hun vragen en helpen ze verder door actief mee te denken.

Word jij ons nieuwe collega?

Openstaande vacatures

Ruimte voor goede, betrokken en communicatief vaardige collega’s is er natuurlijk altijd! Mensen die de handen uit de mouwen steken met affiniteit op het gebied van ondernemen en ICT. Staat de vacature die jou op het lijf geschreven is er nog niet tussen? Stuur dan vooral een mailtje of bel gelijk! Wie weet kun jij binnenkort al binnen ons team aan de slag.

Vacature

Vacature

Vacature