Salarisadministratie

Ontzorging van HR

Hulp bij salarisadministratie

De salarisadministratie en HR-gerelateerde zaken kunnen een flinke belasting vormen voor jou als ondernemer. Onze gespecialiseerde medewerkers ondersteunen en ontzorgen je bij uiteenlopende HR-werkzaamheden. Denk hierbij onder meer aan het verzorgen van loonstroken, arbeidsovereenkomsten, een personeelshandboek en inzet bij verzuimbegeleiding. Wij zorgen ervoor dat jouw salarisadministratie op orde is, zonder dat je zelf constant de laatste wetgeving en cao-veranderingen in de gaten hoeft te houden.

Salarisadministratie uitbesteden

Van loonverwerking en het opstellen van arbeidsovereenkomsten tot het efficiënt inrichten van de personeelsadministratie. Onze ervaren medewerkers nemen de volledige salarisadministratie voor je uit handen. 

 

Salarissoftware van Exact Online

Wij werken met het salarispakket van Exact Online. Omdat dit is gekoppeld aan je boekhouding wordt alles efficiënt verwerkt. Diverse dashboards binnen jouw online werkomgeving geven je realtime inzicht in de belangrijkste cijfers. Zo houdt je grip op de salarisverwerking en kun je hier direct op anticiperen. 

 

Eigen omgeving voor medewerkers

Alle medewerkers kunnen waar en wanneer ze maar willen inloggen via een eigen, beveiligde omgeving. Via hun computer of een mobiele applicatie kunnen zij onder meer loonstroken en jaaropgaven inzien. Ook hebben ze binnen deze omgeving de mogelijkheid zelfstandig hun verlof en verzuim te regelen.

 

Ondersteuning op HR-gebied

Naast de salarisadministratie bieden wij ondersteuning op HR-gebied. Denk hierbij onder meer aan het ontwikkelen van een personeelshandboek en het opstellen van een pensioenplan. Ook bieden wij verzuimbegeleiding en ondersteuning bij het voeren van functioneringsgesprekken. Wat je vraag ook is, wij staan voor je klaar.

Ondersteuning personeelszaken

Onze werkwijze

Onze ervaren medewerkers nemen de volledige salarisadministratie voor je uit handen en bieden ondersteuning en advies op het gebied van personeelszaken. We zijn betrokken bij jou als ondernemer, bij je medewerkers en bij de groei van jouw bedrijf. Juist hierdoor zien we wat er speelt binnen het bedrijf en kunnen we je attenderen op opvallende ontwikkelingen. Wij zorgen ervoor dat jij je op jouw werkzaamheden kunt concentreren terwijl de administratie op orde blijft.

Personeelsgegevens

We zorgen ervoor dat alle personeelsgegevens maandelijks worden verwerkt. Dat mutaties en wijzigingen worden doorgevoerd, nieuwe medewerkers worden geregistreerd en voormalig medewerkers worden uitgeschreven. Door de salarisadministratie uit te besteden ben je er zeker van dat alle informatie up to date wordt gehouden en beschikbaar is via Exact Online.

Salarisspecificaties

Iedere maand verwerken wij de gegevens uit de salarisadministratie. We zorgen ervoor dat de salarisstroken van jouw medewerkers klaar staan in hun persoonlijke omgeving en verzorgen de aangifte loonheffingen en eventuele pensioenaangifte. Na afronding van het kalenderjaar stellen we de jaaropgave voor het personeel beschikbaar en maken we de loonkosten van de organisatie inzichtelijk.

Advies

Door de salarisadministratie bij te houden zien we wat er speelt binnen het bedrijf. We analyseren de trends en attenderen je op aandachtspunten en mogelijk te nemen stappen. Samen groeien we verder. Ons team staat dan ook altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden op het gebied van salarissen, belastingen en personeelszaken.

Onze samenwerkingsvormen

Erions ondersteunt ondernemers in de groei van hun bedrijf. Deze groei betekent vaak ook een verandering in de algehele bedrijfsvoering en het personeelsbeleid. In samenwerking met ons team aan adviseurs, salarisadministrateurs en relatiemanagers kan jij blijven doen waar je goed in bent. Intussen begeleiden wij je, vanuit verschillende samenwerkingsvormen, in het waarmaken van jouw ondernemingsdoelen. Zo nemen we niet alleen de salarisadministratie van je over maar gaan we actief aan de slag met ondernemerscoaching en zetten we het door ons ontwikkelde ‘Groei met ons’ programma in voor het behalen van korte en lange termijn doelen.
Basis

Stabiliteit

Ieder kwartaal inzicht in jouw financiële situatie. Focus op je eigen werkzaamheden dankzij financiële rust. Wij zorgen ervoor dat alle aangiften tijdig worden gedaan en de basis op orde is.
Inzicht

Groei

Op weg naar groei met aandachtspunten en ondernemingsdoelen. Kijk vooruit en zet onder begeleiding van een adviseur de eerste stappen met ‘Groei met ons’ voor meer inzicht en overzicht
Toekomst

Ambitie

Ondernemen op basis van korte en lange termijn doelen en het behalen van jouw ambitie! Voor vooruitstrevende ondernemers die willen werken aan de groei van zichzelf én hun bedrijf.