Onze samenwerkingsvormen

Van stabiliteit tot groei

Samenwerkingsvormen voor ondernemers

Passende dienstverlening voor iedere ondernemer. Met de verschillende samenwerkingsvormen van Erions, werken we met elkaar aan jouw bedrijf. Van stabiliteit door het uitbesteden van administratie en belastingaangiften tot actief samenwerken aan groei, onze adviseurs staan voor je klaar. We ondersteunen je bij financiële vraagstukken en helpen je de meest ambitieuze doelen voor jouw bedrijf te behalen.

Basis

Stabiliteit

Totale ontzorging. Onze administrateurs zorgen er voor dat je administratie ieder kwartaal wordt bijgewerkt en dat de benodigde belastingaangiften tijdig worden gedaan. Dankzij het gebruik van Exact Online zijn jouw bedrijfsgegevens altijd en overal beschikbaar. Zo kunnen we na afsluiting van het boekjaar de jaarstukken opmaken en, indien nodig, indienen bij de Kamer van Koophandel.

Daarnaast zijn we proactief bezig met jouw bedrijf door het uitvoeren van continue fiscale monitoring. Hiermee brengen we eventuele bedrijfsrisico’s en mogelijk te benutten voordelen in kaart. Ook hebben we jaarlijks persoonlijk contact en zijn we telefonisch en per mail bereikbaar om je bij te staan met vragen.

Inhoud

 • Administratie wordt ieder kwartaal bijgewerkt
 • Aangifte omzet-, vennootschaps- en inkomstenbelasting
 • Jaarrekening incl. deponeren bij de KvK
 • Signalering door fiscale monitoring
 • Jaarlijks een persoonlijk contactmoment
 • Kosteloos telefonisch- en mailcontact
 • Ontvangst nieuwsbrieven

Vaste prijsafspraak; jaarlijks vaststellen – tussentijds opzegbaar – automatische incasso

Inhoud

 • Alles uit de samenwerkingsvorm Stabiliteit
 • Administratie wordt maandelijks bijgewerkt
 • Kwartaalrapportages
 • Bespreking van tussentijdse cijfers
 • Uitvoeren uitkomsten fiscale monitoring
 • Twee aanvullende persoonlijke contactmomenten per jaar
 • ‘Groei met ons’ dashboard inclusief begeleiding bij inrichten
 • Opstellen begroting

Vaste prijsafspraak; jaarlijks vaststellen – tussentijds opzegbaar – automatische incasso

Inzicht

Groei

Voor ondernemers op weg naar groei. Benut alle mogelijkheden van Stabiliteit met als bijkomend voordeel dat jouw administratie niet ieder kwartaal, maar iedere maand wordt bijgewerkt. We stellen een begroting op, voeren de uitkomsten van de fiscale monitoring uit, bespreken de tussentijdse cijfers en voeren twee keer per jaar een persoonlijk gesprek.

Bovendien maak je kennis met het ‘Groei met ons’ concept. Hierin bepalen we niet alleen je bedrijfsdoelen, maar ook persoonlijke doelen als ondernemer. We stellen samen de eerste actiepunten op voor het behalen van de groei die jij voor ogen hebt.

Toekomst

Ambitie

Voor toekomstgerichte ondernemers. In deze samenwerkingsvorm gaan we verder dan Groei. Uitgebreide prognoses en maandrapportages vanuit Exact Online, Visionplanner en het ‘Groei met ons’ dashboard geven nog meer inzichten. Daarnaast gaan we actief aan de slag met coachgesprekken en een WhatsApp groep om jouw ambitieuze doelen te behalen.

Je stelt actiepunten op voor korte en lange termijn doelen. Daarnaast worden de missie, visie, SWOT-analyse, strategie en KPI’s voor jouw bedrijf vastgelegd. Daarbij is er niet alleen aandacht voor financiën maar ook voor ondernemersvraagstukken en persoonlijke groei. Je wordt ondersteund, geadviseerd en krijgt 10% korting op eventuele extra werkzaamheden die je wil laten uitvoeren.

Inhoud

 • Alles uit de samenwerkingsvorm Groei
 • Complete maandrapportage
 • Uitgebreid ‘Groei met ons’ dashboard incl. follow up
 • Persoonlijke coachgesprekken
 • Begroting en prognose
 • Eigen Whatsapp groep voor advies
 • Korting van 10% op extra werkzaamheden

Vaste prijsafspraak; jaarlijks vaststellen – tussentijds opzegbaar – automatische incasso

De samenwerkingsvorm die bij je past

Onze dienstverlening sluit aan op je bedrijfsdoelen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van ons aanbod? Wil je beginnen maar weet je nog niet goed welke samenwerkingsvorm het beste bij je past? Onze adviseurs helpen je graag het om de juiste vorm voor jouw bedrijf te vinden.

Met de hulp van Erions is mijn bedrijf gaan groeien. Dankzij het dashboard worden mijn doelen nu écht waargemaakt!

Rob van Dommelen – Avado Schilderwerken

Ondernemen met Erions

Onze werkwijze

Erions helpt ondernemers op diverse manieren in de groei van hun bedrijf. We bieden ondersteuning bij financiële taken en activeren ambitieuze ondernemers om bedrijfsdoelen te formuleren en behalen. Niet voor niets is onze slogan, samen groeien we verder. Of dit nu gaat om stabiliteit door het uitbesteden van basistaken of door met een van onze adviseurs actief aan de slag te gaan met coaching en ontwikkeling. 

Samen groeien

Partner voor iedere ondernemer, samen groeien we verder. Onze adviseurs helpen je grip te houden op je bedrijfsdoelen. We stellen plannen op, adviseren en denken mee over te nemen vervolgstappen. Wij gaan verder dan enkel financiën. We coachen je in de volledige bedrijfsvoering om jouw bedrijf optimaal te laten functioneren.

Vooruitkijken

Anticiperen op de toekomst. Voor ons is vooruitkijken nog belangrijker dan de wens om behaalde resultaten te analyseren. Samen met jou stellen we doelen en kijken we proactief naar mogelijkheden om die te verwezenlijken. We maken gebruik van de technologie, kennis en ervaring die wij beschikbaar hebben om jou verder te helpen.

Persoonlijke aandacht

Volledige focus op de ontwikkeling van jouw bedrijf. Onze adviseurs staan naast jou als ondernemer. Met persoonlijke aandacht inventariseren we jouw wensen voor gerichte ondersteuning en bespreken we wat er binnen de onderneming speelt. Op deze manier kunnen we je daadwerkelijk verder helpen in het verwezenlijken van bedrijfsdoelen.