Groei met ons

Groei met ons

Dashboards en coaching op weg naar groei

Ondernemers ondersteunen bij de groei van hun bedrijf, dat is ons doel. ‘Groei met ons’ biedt hiervoor vele mogelijkheden. Ondersteund door onze adviseurs ga je aan de hand van analyses en KPI’s aan de slag. Samen stel je actiepunten op voor de korte en lange termijn. Je krijgt in één oogopslag inzage in de kansen en uitdagingen van jouw bedrijf en ondernemingsdoelstellingen. Blijf monitoren en bijsturen op weg naar groei!

Doelgericht ondernemen

Hoe werkt het?

Het ‘Groei met ons’ dashboard geeft je eindeloos mogelijkheden om doelgerichter te ondernemen. In een persoonlijke werkomgeving worden onder meer de kernwaarden, SWOT-analyse, relevante KPI’s en de missie en visie van jouw organisatie samengebracht. Periodieke rapportages vanuit Visionplanner bieden je bovendien de mogelijkheid om jouw bedrijfsdoelen het hele jaar te monitoren.

Binnen het dashboard bepaal je strategieën en stel je actieplannen op voor het behalen van jouw korte en lange termijn doelen. Deze krijgen praktisch vorm in een overzicht waarin je kunt prioriteren, archiveren en analyseren. Zo werk jij samen met onze adviseurs het hele jaar aan de groeistrategie voor jouw bedrijf. Wij staan daarbij altijd voor je klaar om te sparren wanneer daar behoefte aan is.

Play Video

Aan de slag

Het stappenplan voor groei

Aan de hand van een begroting en een persoonlijk dashboard maken we jouw bedrijfsdoelen concreet. Je actiepunten worden verdeeld over lange en korte termijn en in een duidelijk overzicht weergegeven. Zo weet je altijd waar je staat en wat de volgende stap is in jouw groeiproces. Ondernemerscoaching door een van onze adviseurs en de door ons opgestelde periodieke rapportages helpen je bovendien om jouw voortgang te monitoren en bij te sturen waar nodig.

Stap een

Ontdek het ‘Groei met ons’ dashboard

In een persoonlijk gesprek inventariseren we jouw wensen en doelen om te ontdekken hoe ‘Groei met ons’ het beste kan worden ingezet voor jouw bedrijf. We geven je als het ware een rondleiding, zodat je een beeld krijgt van hoe het dashboard eruit kan komen te zien en wat je kunt bereiken met de actiepunten en beschikbare rapportages.

Samen met onze adviseurs bepaal je jouw doelen en bespreek je welke mogelijkheden er zijn om deze te bereiken. Zo krijg je tijdens deze eerste fase onder meer inzicht in de indeling van het dashboard, de bedrijfsinformatie die je hierin kunt verwerken en op welke manier je effectief aan de slag gaat voor de groei van jouw bedrijf.

Stap twee

Het inrichten van jouw dashboard

Het unieke aan het ‘Groei met ons’ dashboard is dat zowel jij als onze adviseurs erin kunnen werken. Alle relevante strategische bedrijfsinformatie kan verwerkt worden. Van de missie en visie voor jouw organisatie tot concrete actiepunten die je op ieder gewenst moment in kunt plannen en toe kunt wijzen aan medewerkers.

Door het dashboard goed in te richten wordt een werkomgeving gecreëerd van waaruit je kunt plannen, analyseren en evalueren. Samen met onze adviseurs ontwikkel je een groeistrategie en stel je korte en lange termijn doelen op met bijbehorende KPI’s. Hieraan worden periodieke rapportages gekoppeld, die op elk moment beschikbaar zijn. Zo heb je het hele jaar overzicht om te monitoren en bij te sturen waar nodig.

Stap drie

Aan de slag!

Zodra jouw ‘Groei met ons’ dashboard is ingericht kun je zelf aan de slag. Start met het uitvoeren van de actiepunten die naar voren komen, voeg waar nodig nieuwe punten toe en nodig collega’s uit om deel te nemen. Stel de juiste prioriteiten, breng overzichten samen vanuit verschillende rapportages en ga gestaag op weg naar de groei van jouw bedrijf.

Je beschikt altijd over een actueel overzicht van waar je staat. Je blijft doelgericht ondernemen, analyseren en aanscherpen. Strategische processen breiden zich uit, nieuwe doelen en actiepunten dienen zich aan. Je kunt steeds breder gebruik maken van de mogelijkheden en er meer mensen bij betrekken. Het dashboard en de rapportages groeien mee in de ontwikkeling van jouw bedrijf.

Onze werkwijze

Samen groeien we verder

We bieden een uitgebreide dienstverlening van financiële ondersteuning tot professioneel advies bij gecompliceerde ondernemersvraagstukken. Met persoonlijk contact en gerichte coaching zorgen we ervoor dat jij de kennis, het inzicht en de mogelijkheden krijgt om jouw doelen te bereiken.

Persoonlijk contact

Een belangrijke pijler in de manier van werken bij Erions is persoonlijk contact. Iedere samenwerking wordt dan ook voorafgegaan door een kennismaking. Hierin inventariseren we met elkaar wat de wensen zijn voor jouw bedrijf, op welke manier we je kunnen ondersteunen en welke dienstverlening het beste bij jouw onderneming past.

Ondersteuning op maat

Erions staat naast de ondernemer. We bieden dienstverlening, gericht op het behalen van diverse bedrijfsdoelen. Door bedrijven en ondernemers beter te leren kennen weten we wat er nodig is om gestelde doelen te behalen. Dit stelt ons in staat de dienstverlening indien gewenst verder aan te passen tot ondersteuning op maat.

Samen groeien

Vanuit de overtuiging ‘Samen groeien we verder’ bieden onze adviseurs ondersteuning bij het verwezenlijken van uitdagende bedrijfsdoelen. We maken gebruik van een speciaal voor jou ingericht ‘Groei met ons’ dashboard, bieden gerichte ondernemerscoaching en gaan met je in gesprek voor professioneel advies bij uiteenlopende complexe vraagstukken.