Ambitie

Toekomstgericht ondernemen

Samen werken aan jouw ambitie

Voor de ondernemer die verder wil met zijn bedrijf én als persoon. Waarvoor geen doel ooit te gek is. Ambitieuze plannen, doelen stellen, groeien. Vanuit de samenwerkingsvorm Ambitie helpen wij jouw dromen te bereiken. Met een uitgebreid ‘Groei met ons’ dashboard en complete rapportages uit Visionplanner geven we jouw ambitie vaste vorm. We stellen doelen en actiepunten op, monitoren de voortgang en helpen je koers te houden.

Voor ambitieuze ondernemers

Groei met ons

In persoonlijke sessies en gesprekken stellen we de doelen op die je wilt bereiken, zowel in het komende jaar als op de lange termijn. Vervolgens ontwikkelen we een overzicht met subdoelen en actiepunten, inclusief bijbehorende planning. Samen met jou zorgen we ervoor dat deze doelen behaald worden. Opvolging op actiepunten, bijsturen waar nodig en vooruitkijken. Wij staan aan jouw zijde bij de groei van je bedrijf!

Coaching

We gaan verder dan financiën alleen. Met ‘Groei met ons’ coachen we je in het behalen van je persoonlijke ambities en ondernemingsdoelen. Van de beoogde omzet tot advies bij complexe ondernemersvraagstukken, Erions staat voor je klaar. We luisteren, denken mee, ondernemen actie en ondersteunen je waar nodig.

Rapportages en prognoses

Om je zo goed mogelijk inzicht te geven op financieel gebied, maken we maandelijks uitgebreide rapportages voor je op. Zo ben je in staat om op basis van actuele cijfers bij te sturen rond opvallende trends. Een grondig uitgevoerde prognose stelt je in staat te zien of gestelde doelen behaald zullen worden of dat aanpassing nodig is. We kijken vooruit om jouw ambitie waar te maken.

Korting op extra werkzaamheden

Heb je meer ambitie dan deze samenwerkingsvorm je kan bieden? Voor het nastreven van jouw doelen krijg je een korting van 10% op alle extra werkzaamheden die we voor je uitvoeren. Vragen hierover kunnen worden gesteld in de persoonlijke WhatsApp groep die we voor je aanmaken. Ook voor vragen over andere onderwerpen kun je uiteraard bij ons terecht.
Over Erions

Geïnteresseerd?

Neem contact op met Suzanne Tetteroo

Volg je ambitie

De voordelen

Groei en meer

Uitgebreid ’Groei met ons’ dashboard incl. follow up

Gerichte coaching

Complete maandrapportages

Uitvoerige prognose

Korting op extra werkzaamheden